Wat is de BOV?

BOV Trofee 2017

JCI ’s-Hertogenbosch organiseert dit jaar voor de dertiende keer de Beste Ondernemers Visie (BOV). Ieder jaar wordt door de organisatie een thema of branche geselecteerd. Voor de uitreiking van de BOV 2017 is het thema Sharing the Future.

Sharing the future gaat onder andere over social entrepreneurship. Sociaal ondernemerschap is in de eerste plaats ondernemerschap. Een gezonde bedrijfsvoering is voor elke ondernemer van belang. Het aspect ‘sociaal’ vraagt daarnaast om een pragmatische denkwijze. Hoe wordt de wereld beter met jouw product of dienst? Dit vraagt om creativiteit, nieuwe ideeën en inzicht richting de toekomst in wat wij als maatschappij nodig hebben. Maar zeker ook om doorzettingsvermogen,  zodat ideeën werkelijkheid worden.
Social Entrepreneur word je niet zomaar. Je innoveert, werkt samen en je hebt oog voor de maatschappij. Je bent goed voor medewerkers, organisatie en milieu. En je weet dit te vertalen naar een gezond verdienmodel.
Dát is Social Entrepreneurship.

Als organisatie dagen wij ondernemers uit om de strijd aan te gaan met elkaar en zich zelf van hun beste kant te laten zien. Voor de BOV 2017 zijn de inschrijvingen inmiddels gesloten. Uiteraard bent u van harte uitgenodigd voor de finale dag op 19 mei 2017.

Bestel hier uw kaarten!

 

Het traject wat de deelnemers van de BOV doorlopen:

Voor de BOV 2017 zijn wij op zoek naar inspirerende deelnemers.
Deelname staat open voor iedereen binnen de regio Noordoost-Brabant. Bij de selectie wordt gekeken naar een onderscheidende visie en/of missie en de wijze waarop deze wordt gepresenteerd. Ook het ontwikkelpotentieel en de innovativiteit van de onderneming zijn belangrijke selectiecriteria.

Stap 1: Inschrijving

Durf jij het aan om de strijd aan te gaan, jezelf te presenteren en je onderneming te laten beoordelen door onze vakjury. De inschrijvingen worden kritisch bekeken en uiteindelijk wordt de eerste selectie gemaakt van bedrijven welke zich mogen presenteren tijdens de pitchdag.

 

Stap 2: Pitchdag

Tijdens de pitchdag worden geselecteerde bedrijven getoetst door een ervaren jury. Na de pitch zal de jury de kandidaten kritische vragen stellen over de onderneming, de visie van de ondernemer en uiteraard wordt er dieper in gegaan op de link met het thema van dit jaar Sharing the Future.

 

Stap 3: Bedrijfsbezoeken

In de twee categorieën (Klein MKB/ Startups en Groot zakelijk) zullen per categorie drie finalisten worden geselecteerd, dit zijn de finalisten. De finalisten zullen door onze jury worden bezocht. Tijdens het bedrijfsbezoek hebben de finalisten een kans om de vakjury een echt kijkje in de keuken te geven. De jury beoordeelt de ondernemingen, bekijkt en vergelijkt.

 

Stap 4: De Finale-dag

Tijdens de finale dag op 19 mei 2017 staan ontmoeten, inspireren en informeren centraal. Daarnaast worden de finalisten volop onder de aandacht gebracht bij de 300 – 350 ondernemende gasten. Een inspirerende spreker, een verrassende netwerklunch en tot slot als afsluiter worden de winnaars bekend gemaakt.