De jury van de BOV 2017

De vakjury van de BOV 2017

Bram van Oeffelt
Voorzitter jury BOV Trofee 2017
Bram van Oeffelt werkt sinds 2006 bij Patentwerk. Hiervoor studeerde hij elektrotechniek aan de Technische Universiteit Delft en studeerde af in de richting aandrijftechniek. Nadien is hij ruim zes jaar werkzaam geweest in de ICT sector. In 2005 begon hij de opleiding tot octrooigemachtigde en in 2008 werd hij beëdigd tot Nederlands en Europees octrooigemachtigde.

Bram houdt zich bezig met het opstellen van octrooiaanvragen en het handhaven van octrooirechten op het gebied van electro-techniek, werktuigbouwkunde en informatietechnologie.

Harry van Delft
Harry van Delft is sinds 2011 lector AgroFood Marketing aan HAS Hogeschool. In het verleden heeft hij bedrijven en start-ups geholpen bij het realiseren van hun groeiambities.

Dit is alweer de derde keer dat Harry nauw betrokken is bij de BOV Trofee en we zijn ontzettend blij dat hij ook dit jaar weer zal bijdragen aan ons mooie evenement!

Jeannot Evers
Jeannot Evers is adviseur/registeraccountant bij BDO Accountants & Adviseurs en maakt daarnaast deel uit van het managementteam in ‘s-Hertogenbosch.

Jeannot heeft ruim 20 jaar ervaring als openbaar accountant en adviseur en kent het klappen van de zweep.
Vanuit de Bossche vestiging is hij bekend met lokale maatschappelijke thema’s en betrokken bij diverse ondernemersinitiatieven en daarmee een perfect klankbord voor de BOV Trofee 2017.


Ksenia Podoynitsyna
Ksenia Podoynitsyna is assistent professor Ondernemerschap aan het JADS (Jheronimus academy data science) in ’s-Hertogenbosch. Haar proefschrift “Ondernemend nemen van risico’s buiten beperkte rationaliteit: Risicofactoren, cognitieve biases en de strategieën van nieuwe technologie ondernemingen” werd genomineerd voor de prestigieuze Heizer dissertion Award. Ze heeft gepubliceerd in tijdschriften als Journal of Business Venturing, Journal of Product Innovation Management en Ondernemerschap Theorie en praktijk.